Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Expositie van Ban Deurloo

in activiteitencentrum De Fontein

Expositie van Ban

COLMSCHATE – Op het eerste gezicht een rijzige man op leeftijd, geboortejaar 1932. Bij nadere kennismaking komt Ban evenwichtig over en formuleert bedachtzaam wat hij te vertellen heeft.

Sinds 2005 woont hij in Colmschate en heeft zich na een korte gewenningsperiode bekwaamd in het maken van schilderijen. Door cursussen te volgen heeft hij kennis gemaakt met figuratief schilderen, fijn schilderen, abstraheren en abstract schilderen. Momenteel zijn Constance Visser en Henk van de Ven de personen die hem begeleiden in de uitdagende wereld van zijn schilderhobby.

Het resultaat van zijn inspanningen blijkt uit een groot aantal schilderijen die in zijn huis een plaats hebben gekregen. De onderwerpen die hij toepast, hebben soms een natuurlijk karakter. De laatste jaren gaat hij zich meer toeleggen op een abstracte werkwijze. Interessant om deze ontwikkeling te zien als je de schilderijen naast elkaar plaatst.

Om ook anderen zijn werk te kunnen laten bewonderen, is er een expositie georganiseerd.

In samenwerking met WijDeventer en Colmschate helpt elkaar zijn er ruim veertig schilderijen opgehangen in buurthuis de Fontein. De Fontein is gelegen achter winkelcentrum Flora aan de Fonteinkruid 61 in Colmschate.

Wilt u een indruk te krijgen, ga dan naar de site www.indeban.nu

Zaterdag 7 februari wordt de expositie om 14.00 uur geopend. Heeft u belangstelling, dan bent u van harte welkom.

Het is tevens mogelijk om de getoonde werken te bekijken op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur in het buurthuis tot en met mei.