Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fietstocht vanuit Gemeenschapshuis De Kuip

COLMSCHATE – Nu de maatregelen omtrent corona steeds meer versoepelt worden willen de vrijwilligers van De Kuip weer wat organiseren voor de gemeenschap, maar binnen de maatregelen rondom corona. Men heeft gekeken wat tijdens tijden van corona veilig voor iedereen te doen is en daarom wordt er een fietstocht door het prachtige buitengebied van Colmschate en Deventer georganiseerd.

 

Er zijn meerdere routes beschikbaar van elk zo’n 20 km. U kunt dus ook meerdere keren mee doen. Hiervoor zijn prachtige routes uitgezet welke de deelnemer langs water, weilanden, bossen en dieren leidt. De routes blijven nog een verrassing houden, maar ze verklappen alvast dat één van de route ook langs het mini-natuurpark Broake Bos komt waar Schotse Hooglanders en Bentheimer varkens lopen, zie foto bij dit persbericht.

Het is mogelijk om elke maandag, dinsdag of woensdag van 15 juni t/m 7 juli 2020 de fietsroutes af te halen in De Kuip. Dit kan van 18.30 – 19.30 uur en de kosten per deelnemers zijn € 3,00 inclusief consumptie in of buiten bij De Kuip en kan aan de bar betaald worden (liefst via pin).
I.v.m. de coronamaatregelen is vooraf aanmelden noodzakelijk en dit kan via de site van De Kuip of door te bellen met de beheerder 0570-651410.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie op de website: www.de-kuip.nl.