Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Helios Meisjestoernooi 2015

COLMSCHATE – Op zaterdag 23 mei 2015 houdt Helios haar vierde Meisjes Voetbaltoernooi voor F-, E-, D-pupillen en C-junioren met deelnemers uit District Oost van de KNVB.

Het toernooi begint om 9.00 uur en zal om 17.00 uur eindigen. In de ochtend zullen de programma’s van de F- en E-pupillen worden gespeeld en in de middag de D-pupillen en C-junioren.

Er worden tijdens het toernooi ook een side-event, de Go Ahead Eagles talentendag, op het sportpark gehouden. Dit event is niet alleen voor de meisjes, maar ook voor de jongens. Daarnaast zal er een aparte meidenhoek worden ingericht. Aan de invulling van de dag wordt uiteraard ook aandacht besteed.

Kortom, de gehele dag wordt een sportief en gezellig evenement met als doel het versterken van de onderlinge band tussen bestuur, spelers en supporters van de deelnemende sportverenigingen.

Aan het toernooi nemen deel: Helios, FC RDC, HHC, Colmschate ’33, Sv Basteom, Redichem, EZC’84, Oene, AZC, STES, Voorwaarts T., De Hoven, Spc. Deventer, BWO, Arnhemse Boys, Spc. Terwolde, OSC, SVO VVZ, Achilles’12, IJVV en Eldenia.

De organisatie streeft ernaar toernooi van 2015 ook voor de deelnemers een groot succes te laten worden!