Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het geheim van de Ulebelt

COLMSCHATE – Eindelijk zullen we weten wat het geheim van de Ulebelt is: Jos Kuiper, opa en schrijver, schreef het kinderboek ‘Tim en het geheim van de Ulebelt’ en hij komt dit boek voorlezen op de Ulebelt. Kuiper schreef dit boek speciaal voor zijn kleinzoon Tim, omdat ze samen zo vaak veel plezier hebben op de Ulebelt.Op woensdag 4 juli komt Jos Kuiper voorlezen uit dit boek, om 15.00 uur in de voorleeskring op het erf, alle kinderen zijn van harte welkom. Jos zal na afloop ook boeken signeren. Het boek is onder meer verkrijgbaar in de winkel van de Ulebelt

Over het boek: Tim woont in Deventer. Hij is een echte dierenvriend. Op een dag komt er een heel bijzondere vogel aan zijn bed, eentje met wie hij kan praten! Dat is gek. Ze nodigt hem uit op de dierenvergadering. Samen met de ganzen van de gracht gaat hij op pad.

Op weg naar kinderboerderij de Ulebelt beleeft hij meteen al een spannend avontuur. Maar op de Ulebelt zelf wordt het nog veel spannender, want daar zitten gemene boeven verstopt.

En wat doet het fietsje van Joris met het rode haar op de kinderboerderij? En waar is Joris?

Tim en het geheim van de Ulebelt is speciaal geschreven om met de opbrengsten van dit boek het educatieve centrum De Ulebelt een hart onder de riem te steken. Daar is de Ulebelt geweldig blij mee. “Elke stad verdient zo’n plek waar kinderen vrolijk en spelend kennis mogen maken met de flora en fauna om hen heen”, aldus schrijver Jos Kuiper.