Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Interactie, afwisselende en herkenbare muziek zorgen voor een topavond!

zin-in-een-avond-gezelligheid

Zin in een avond gezelligheid?

COLMSCHATE – Al vijf jaar muziek met plezier, dat is waar Het Stijlorkest uit Colmschate voor staat. Naast het muzikaal opvrolijken van diverse feestelijkheden in en om Deventer vieren ze nu zelf hun eerste lustrum met een muzikale feestavond op zaterdag 19 november.Er is ruime afwisseling in het muzikale aanbod: Naast het Stijlorkest zelf komen Singer Songwriter Maarten van Veen, alias de Reisgenoot uit Schalkhaar, doedelzakspeler Jan Flierman en zangeres Marloes Kalma het programma verder opfleuren.

Ook het publiek hoeft zeker niet stil te zitten. Interactiviteit staat hoog bij Het Stijlorkest in het vaandel. Dansen, meespelen met het orkest, een quiz en publiekskeuze van de muziek maken onderdeel uit van de avond.

Het Stijlorkest (onderdeel van muziekvereniging Eendracht) is een club van muzikanten met een breed repertoire aan muziek. Ze spelen tunes van vlak na oorlog tot moderne hiphopliedjes, relaxte reggae en oer-Hollands plezier. Ook laat het orkest in verschillende ensembles horen wat er mogelijk is met zang, accordeon en in bijzondere combinatie met een doedelzak.

De avond begint om 20.30 uur (zaal open om 20.00) en na het optreden is er gelegenheid om nog even na te genieten onder begeleiding van live muziek. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van WijDeventer.

Al vijf jaar muziek met plezier, kom op 19 november naar dit feest en vier!

Datum: 19 november 2016; inloop vanaf 20.00 uur.

Plaats: Activiteitencentrum De Kuip, Bloemendalsweg 1.

Toegang: € 5,- inclusief een kopje koffie of thee.

Kaarten: Reserveren via www.hetstijlorkest.nl of direct verkrijgbaar.