Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jeannet Total Look op de Vijfhoek gaat over in andere handen

Vestiging Schalkhaar blijft gewoon bestaan!

Joanneke van der Gouw (links) en Jeannet Olthoff toasten op de overname.

DEVENTER – Na 19 jaar Total Look stopt Jeannet Olthoff op 1 januari 2021 met haar salon op het Andriessenplein op Winkelcentrum de Vijfhoek. De salon gaat als AMI Kappers verder, met Joanneke van der Gouw als nieuwe eigenares.

Jeannet Olthoff: “Ik kijk met warme gevoelens terug, het was een mooie tijd. Maar de laatste jaren bekroop mij het gevoel dat ik tekort schoot wat betreft de salon op de Vijfhoek en het daarbij horende leuke team. Ik werk zelf fulltime mee in de salon in Schalkhaar en vindt het loslaten lastig.”

Mensen die Jeannet goed kennen weten dat ze al een aantal jaren overweegt een stapje terug te doen. Maar dan enkel als ze de juiste persoon heeft gevonden waar ze een goed gevoel bij heeft. “Ik ga niet voor de hoogste bieder, maar voor de juiste persoon, want de meiden blijven heel belangrijk voor mij. De waardering voor hen is groot en met pijn in mijn hart neem ik afscheid van hen”, aldus Olthoff.

Het gehele Team Total Look zal overgenomen worden door AMI Kappers. Jeannet gaat zich nu voor honderd procent focussen op de kapsalon in Schalkhaar en op haar privé situatie samen met haar lieve vriend en zijn 3 kinderen. Jeannet: “De salon verdient na al die jaren wel weer eens een nieuw jasje en de meiden een leidinggevende die vaker bij hen op de werkvloer staat. Ik ga de meiden zeker heel erg missen, ze zijn me erg dierbaar en waren al die jaren heel loyaal naar mij. Maar ik geloof er ook echt in dat ze een hele mooie toekomst bij AMI tegemoet gaan. Verder spreek ik mijn grote dank uit aan al onze trouwe klanten. Ik ben hen heel erg dankbaar voor het vertrouwen dat ze in al die jaren in ons team hebben gehad.”

Nieuwe eigenares
Joanneke van der Gouw is de nieuwe trotse eigenares. Ze is 18 jaar geleden begonnen als leerling bij AMI Kappers en doorgegroeid tot ondernemer van een vestiging in Colmschate. Joanneke: “In 2012 startte ik daar mijn salon, waar ik nu al ruim 8 jaar samen met een fijn team met passievolle vakmensen iedere dag klaar sta om iedereen een onvergetelijke kappersbeleving te bieden. Elk mens is uniek en je kapsel is dan ook heel persoonlijk. Onze haarstylisten weten alles van haar, wij geven je eerlijk en goed advies. Ik kan dan ook niet wachten om samen met de vertrouwde gezichten iedereen te verwelkomen in onze vestiging in de Vijfhoek. En kijk uit naar een fijne samenwerking.”

Jeannet Total Look | AMI Kappers
Andriessenplein 37
7425 GZ Deventer
0570-514740