Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kaartverkoop kerstconcert

“Kerst in De Kuip” van start

Kaartverkoop kerstconcert

COLMSCHATE – Op zaterdagavond 12 december 2015 vindt in Gemeenschapshuis De Kuip het kerstconcert ‘Kerst in De Kuip’ plaats. Wegens grote belangstelling gaat de kaartverkoop, eerder dan gepland, op maandag 9 november van start. Na succesvolle eerdere edities werken dit jaar Muziekvereniging Eendracht uit Colmschate, Shantykoor Op Koers uit Gorssel en Het Stijlorkest (onderdeel van Eendracht) mee.

Maar ze doen dit niet alleen, want ook dit jaar is er weer een aantal solisten. Jan Flierman en Geertje Zwarts op doedelzak en zangeres Lisanne van de Sande die tevens ook op piano te horen is. Er is weer een verrassend nieuw kerstprogramma samngesteld en de muzikanten zijn al druk aan het repeteren. De orkesten en het koor laten niet alleen van zich horen, maar zullen ook vele werken gezamenlijk ten gehore brengen. De Kuip zal niet te herkennen zijn als sporthal, maar zal geheel in kerstsfeer gebracht worden. Buiten zullen de vuurkorven branden en worden bezoekers welkom geheten met klanken van de midwinterhoorn.

De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7,50 en indien beschikbaar aan de deur voor € 10,00. De organisatie verwacht een grote belangstelling dus wees er op tijd bij, op is op. De kaarten zijn te koop bij De Kuip, Slagerij Vrielink (WC Colmschate) en bij de deelnemers. De zaal gaat open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

Meer informatie vindt u op de speciale website www.de-kuip.nl/kerstconcert2015/