Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerst met harmonieorkest Eendracht

kerst-met-harmonieorkest

COLMSCHATE – Op 21 december 2016 geeft harmonieorkest Eendracht een gratis kerstconcert in het Titus Brandsmahuis te Colmschate. Het thema van deze avond is: Stel je eens voor… een andere Kerst. Hiermee wil muziekvereniging Eendracht op een andere manier kijken naar Kerst.

Door middel van beelden, teksten en liederen wordt er een verhaal verteld over emoties als: verlaten, zoeken, berusten en ontmoeten. Het publiek wordt uitgenodigd om te luisteren, maar vooral ook om mee te zingen met de bekende liederen. Naast muziekvereniging Eendracht zal ook het jeugdkoor The Youngest Voices XL een belangrijke rol spelen tijdens het concert.

Muziekvereniging Eendracht bestaat uit onder andere een harmonieorkest dat op deze decemberavond voor u zal spelen. Het harmonieorkest bestaat uit ongeveer 30 volwassen leden. Zij worden versterkt door leden uit het eigen leerlingenorkest. Hierdoor krijgt u op 21 december een gevarieerd gezelschap te zien van jong tot oud. Daarnaast zal het jeugdkoor The Youngest Voices XL van zich laten horen. Dit is een combinatie van het jeugdkoor van de Nicolaaskerk te Schalkhaar en het jeugdkoor van de voormalige Titus Brandsmakerk te Colmschate. Zij zullen u ondersteunen bij de bekende liederen, maar ook hun eigen repertoire laten horen. Een tipje van de sluier: gespeeld worden Imagine van John Lennon, maar ook Halleluja, He Shall Feed His Flock, O Holy Night en Omarm me van Bløf.

Het Titus Brandsmahuis is open voor publiek vanaf 19.00 uur. Het optreden begint om 19:30 uur en zal ongeveer een uur duren. Entree is gratis.

Voor meer informatie zie: www.eendracht-colmschate.nl