Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstkoor Colmschate opent Margriet Winterfestival

kerstkoor-colmschate

COLMSCHATE – Van 18 tot en met 24 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het Margriet Winterfestival plaats. De bezoekers van de openingsdag worden bij de ingang van het festival in kerstsfeer gebracht door Kerstkoor Colmschate. Het koor zal op die dag een aantal keren optreden.

Kerstkoor Colmschate is dit jaar in de regio te beluisteren op het concert dat het koor organiseert in samenwerking met supermarkt Plus Fahner. Op 15 december 2016 brengt Kerstkoor Colmschate u in de Nicolaaskerk in Schalkhaar in de perfecte kerstsfeer.

Kaarten voor dit concert kosten € 5,00 (inclusief een gratis kopje koffie of thee).

De kaarten zijn vanaf 4 november verkrijgbaar bij Plus Fahner, Pastoorsdijk 22 Schalkhaar en via anneke@spkc.nl

Andere voorverkoopadressen zijn Bloembinderij Ben Stempher WC Colmschate, Pizzeria Maria WC Zwaluwenburg, Mitra Slijterij WC Andriessenplein, Café en Terras ‘A la Monique’, Oerdijk 141 Okkenbroek.

In 2017 bestaat Kerstkoor Colmschate 20 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd met een groots concert op vrijdag 15 december 2017. De muzikale voorbereidingen zijn al in volle gang. Het combo van Kerstkoor Colmschate wordt voor die gelegenheid uitgebreid met een zeer bijzonder instrument. Maar daarover in de tweede helft van 2017 meer.

Kerstkoor Colmschate is dit jaar niet aanwezig op het evenement Deventer Kerststad op 18 december, de zondag van het Dickensfestijn. Door het grote aantal aanmeldingen voor dit evenement heeft de organisatie besloten Kerstkoor Colmschate dit jaar niet in de programmering op te nemen. Het koor gaat er van uit dat het in 2017 (mede gezien het jubileum) wel weer tijdens Deventer Kerststad te beluisteren zal zijn.