Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Knotsgekke krokusvakantie: buitenspelen en knutselen bij Ulebelt

Knotsgekke krokusvakantie

COLMSCHATE – De krokusvakantie staat voor de deur en alle vakantievierende kinderen zijn welkom bij de Ulebelt! Er is een speurtocht uitgezet en op de nieuwe natuurspeelplek kan al gespeeld worden. Deze hele vakantieweek mogen kinderen nog goeie namen verzinnen voor deze speelplek; de bedenker van de leukste naam mag het naambord onthullen tijdens de feestelijke opening op 25 maart. Inzendingen afgeven bij receptie of per mail. Speurtochten kunnen opgehaald worden bij de receptie.

Samen met Maike Fakkert van Spel in Beeld houdt de Ulebelt de Knotsknettergekke Knutsel knutselmiddag op de kinderboerderij op woensdagmiddag 25 februari. Met allerlei kosteloze materialen kunnen kinderen van 4-12 jaar gaan knutselen: een insect, een dier, mooie sieraden, een kunstwerk, alles is mogelijk! Er wordt in ieder geval gezorgd voor een paar flinke dozen met kosteloos materiaal, verf, naald en draad, scharen en lijm, waarmee ze kunnen werken. Het is vrije inloop tussen 14 en 16 uur, kosten zijn 3,50 euro per kind (inclusief limonade). Het knutselen vindt plaats in het Uilennest, dat is de zij-ingang van de stal.

Maike Fakkert: “Het is de tijd rondom carnaval. Verkleden, gekke maskers en rare figuren! Daarom gaan we deze middag van lege melkpakken lekker knotsgekke figuren maken. Heb jij spullen in huis waarmee je van deze pakken knotsknettergekke gezichten en grappige figuren kunt maken? Overal is weer wat van te maken! Ik vind het ontzettend leuk om dit samen met kinderen te doen!”