Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Koningsnacht in Colmschate met King George en DJ Wil-Jan

Een fijn avondje uit je dak gaan

COLMSCHATE – Koningsnacht (26/4) belooft dit jaar een waar spektakel bij ’t Hof van Colmschate te worden. King George; de befaamde soul- en funkband uit Deventer swingt je de nacht door. En dat is nog niet alles: DJ Wil-Jan zorgt voor de fijnste disco hits tussendoor.King George is een soul-, funk-, popcoverband met een loungy touch, bestaande uit een hechte club van ervaren sessiemuzikanten uit Deventer en omstreken. Ze maken graag muzikale uitstapjes naar latin en reggae nummers en schuwen zelfs Nederlandstalig werk niet.

De band is rond 2008 begonnen als gelegenheidsband waar ze zowel een Doe Maar-tribute als een Bob Marley-tribute deden, met toen nog Herman Havertong op zang. In 2010 is hij vertrokken naar JAH6 en zijn ze verder gegaan met Juan met als doel een goede en leuke coverband te worden waarbij plezier als muzikanten met elkaar én met het publiek voorop staat. Door de jaren heen zijn ze als band ook hechter en veelzijdiger geworden waardoor ze van elk feestje een feest weten te maken. Ze staan met steeds grotere regelmaat op de bühne, in zowel binnen- als buitenland, waar ze een diverse mix van funk, soul, pop, reggae en latin met een jazzy creativiteit ten gehore brengen. Dat houdt ieder optreden steeds fris en fruitig

De avond is vrij toegankelijk en het bier is van Kornuit!