Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kunst in ’t veld

COLMSCHATE – In het pinksterweekend 23, 24 en 25 mei is er aan het Banekaterveld 29  voor de 15 de keer de expositie Kunst in ’t veld. De tuin is open om 10.00 uur tot 18.00 uur.

De expositie Kunst in ’t veld is een initiatief van Els Spanjers-Fifis. Tien kunstenaars exposeren hun beelden gemaakt van  steen, keramiek, hout en glas . De expositie zal voor het grootste gedeelte buiten plaats vinden. De kunstwerken worden namelijk in een tuin geëxposeerd. Als extra is een aantal kunstenaars in te tuin aan het werk. Op deze manier kunnen geïnteresseerden het proces van beeldhouwen van dichtbij bekijken.

De kunstenaars zijn Elly Provoost – Miny Pelleboer – Hans Pots – Thomas Weijenberg – Agnes Tielbeke, Susan Fifis, Ben Westerbeek, Christien Heman, Dianne van Dulmen en Els Spanjers- Fifis Dit alles maakt Kunst in ’t veld een spannende, vrolijke en hopelijk een zonnige expositie, zeer de moeite waard voor de liefhebber. Aan het Banekaterveld 29 te Colmschate (in de buurt van de Kuip). Toegang is gratis.