Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ladies Night senioren in De Kuip Colmschate

COLMSCHATE – Op dinsdagavond 31 maart 2020 is er in Gemeenschapshuis, speciaal voor vrouwen, een Ladies Night. Bijpraten met vriendinnen, je zus of je moeder? Gewoon even een lekker avondje weg? Dat kan natuurlijk tijdens de Ladies Night in de Kuip en als je na het shoppen nog lekker wil blijven zitten, voor een hapje en een drankje, dat kan allemaal in de Kuip.Bekijk op deze avond dameskleding, tassen, sieraden en accessoires, baby- en kinderproducten, krijg advies over je interieur, eet lekkere hapjes, krijg advies over fitheid en over meer informatie hoe je weer blij kunt worden in je leven.

Deelnemers zijn The Fashion Truck, Tassentik, Two of Us, Deco Time, Cremido Fashion boutique for curvy ladiesWord blij van je leven, Gewoondoen, CreabyJose (baby-/kinderproducten), Bonho handmade jewelry & accessoires, Sabines Keuken, Fit20 Deventer en De Hippe Kuiken (dameskleding).

Toegang tot de Ladies Night is gratis. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot zo’n 22.00 uur. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer). Meer informatie over de avond en de deelnemers op de website www.de-kuip.nl of via 0570-651410.