Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Leerlingen Arkelstein helpen

Ulebelt tijdens NLDoet

op 11 maart

Leerlingen Arkelstein

COLMSCHATE – De grootste vrijwilligersactie van het land, NLDoet, staat weer voor de deur. Op de Ulebelt gaan vrijwilligers op vrijdag 11 maart helpen het terrein op te knappen, door snoeiwerk, bouwen van takkenrillen en klussen op de kinderboerderij en in de schooltuinen.

Tweedeklassers van het Etty Hillesumcollege, locatie Arkelstein, komen die dag helpen, samen met begeleiders. ‘Voor ons is dit elk jaar een leuke dag, om samen met -vaak nieuwe – vrijwilligers, aan het werk te gaan. Mensen komen altijd met veel plezier helpen’, aldus Kor Braams van de Ulebelt. ‘Een terrein onderhouden zoals dat van de Ulebelt, kan de inzet van vele vrijwilligers heel goed gebruiken’. Vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden voor NLDoet, via de website van www.NLdoet.nl

Onder meer met deze grote opknapbeurt van het terrein zorgt de Ulebelt ervoor dat het terrein pico bello op orde is voor de start van het nieuwe seizoen! De eerste grote activiteit in het nieuwe seizoen is het Jongedierenfeest op Tweede Paasdag.

Dit jaar zijn in Nederland meer dan 9.000 klussen aangemeld voor de NLDoet dagen op 11 en 12 maart; in Deventer doen zo’n 35 klussen mee.