Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lessons and Carols

COLMSCHATE – Traditioneel wordt er ook dit jaar in het Titus Brandsma Huis en daarnaast voor het eerst in de Nicolaaskerk in Lettele een originele Lessons and Carols viering gehouden onder de inmiddels bekende titel ‘Carols by Candlelight’.De viering, dit jaar voor de 17ᵉ keer, omvat een serie van negen lezingen gericht op Kerstmis, omlijst door een keur van Kerstliederen in zeven verschillende talen met volop de gelegenheid tot samenzang.

Het Mole’s Chapel Choir o.l.v. Hans Mol en verder de muzikanten Franca Kranen (dwarsfluit), Hans Groen (blokfluit), Hans Walkate (viool) en Godelieve Pieper (piano) staan garant voor een hoog niveau. De lezingen worden gedaan door negen verschillende lectoren, van jong tot oud, in prachtig versierde kerken.

De uitvoeringen zijn dit jaar op zondagavond 13 december in de Nicolaaskerk in Lettele (aanvang 19.30 uur) en zondagavond 20 december in het Titus Brandsma Huis te Colmschate (aanvang 20.00 uur).

De toegang is gratis: wel is er na afloop een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Van beide vieringen worden opnames gemaakt en hiervan wordt een CD en ook DVD gemaakt. Deze kan worden besteld via de intekenlijsten in de hal van de kerken dan wel via de mail (lverstrijden@concepts.nl). en gaat € 10,- per exemplaar kosten.