Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Live in De Kuip Kersteditie met De Bêkezangers uit Bathmen

COLMSCHATE – Het succesvolle eerste jaar van Live in De Kuip wordt op zaterdagavond 7 december feestelijk afgesloten met het eerste kerstconcert van 2019. Speciaal dit keer is ook dat er op zondagmiddag 8 december een matineevoorstelling is. In de sfeervolle foyer brengen de artiesten de bezoeker al helemaal in de kerststemming.De Bêkezangers is een mannenkoor uit Bathmen bestaande uit zo’n 40 zangers, dat onder leiding staat van dirigent Gerrit Overmeen. Het koor wordt begeleid door Wim Wiltink op accordeon. Ze brengen deze avond een afwisselend kerstrepertoire. Maar ze doen dit niet alleen. Zoals de bezoeker gewend is van de kerstconcerten in De Kuip, zijn er dit keer ook solisten aanwezig en speelt ook het Odano Combo. De solisten zijn Lisanne Stoelinga op piano en zang en Jan Flierman op doedelzak. Daarnaast mag de midwinterhoorn ook niet ontbreken; Henk Willighagen zal zorgen dat bij aankomst bij De Kuip de sfeer gelijk al goed is. Er is niet alleen muziek, want Jaap Breetvelt brengt ook bijzondere kerstverhalen.

Naast het concert op de zaterdagavond is er ook een matineevoorstelling op zondagmiddag. Het publiek krijgt zo de gelegenheid om ook op zondagmiddag het concert te bezoeken. Met al deze zaken onderscheidt Live in De Kuip zich van andere kerstconcerten. Het verbindt verschillende partijen met elkaar en is er niet alleen maar muziek.

De kaartjes zijn nu te koop bij De Kuip en de deelnemers en kosten € 7,50 in de voorverkoop en indien beschikbaar € 10,00 aan de deur. Dit is inclusief koffie/thee voor aanvang. Het concert begint op zaterdagavond om 20.00 uur en op zondagmiddag om 14.30 uur. De deuren gaan 30 minuten voor aanvang open. U vindt De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie via https://www.de-kuip.nl/liveindekuip/ of 0570-651410.