Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Live in De Kuip met koren

Solis Mio en Sh’Boom

COLMSCHATE – Op zaterdagavond 14 maart is er in Gemeenschapshuis De Kuip een nieuwe Live in De Kuip, de koreneditie. Deze avond treden zangkoor Solis Mio en popkoor Sh’Boom voor u op in de foyer. Beide koren brengen afzonderlijk een afwisselend repertoire. Na afloop is er een after party met Team Tinus.Na een eerste succesvolle jaar van Live in De Kuip dit keer twee koren op het programma. Zangkoor Solis Mio is in 2005 ontstaan uit een initiatief van enkele vrijwilligers van PW Janssen in Deventer. Het koor heeft 45 leden, staat onder muzikale leiding van dirigent Jack Savelberg en wordt begeleid door drie muzikanten. Het repertoire is afgestemd op onze doelgroep, de ouderen in de zorg. Het koor heeft zo’n 20 optredens per jaar en treedt voornamelijk op in zorginstellingen en woonzorgcentra in Deventer en directe omgeving. Ook geeft het koor acte de présence op enige culturele activiteiten. De optredens zijn interactief en het koor verzorgt tijdens de optredens een beamerpresentatie.

Popkoor Sh’Boom is een gemengd koor (tussen de 30 en 35 koorleden), één pianiste, één gitarist en één dirigente, enthousiast en gedreven, verbonden in de muziek, samen Popkoor Sh’Boom. Mannen en vrouwen zeer verschillend in leeftijd, beroep en temperament. Wat bindt deze mensen? Plezier in muziek. Samen repeteren, moeilijke akkoorden instuderen, samen lachen en blijven oefenen. En dan….een repetitie met de vertrouwde piano en de strakke hand van de dirigente die het koor bij elkaar brengt. Yes! Een lied komt tot leven, de ‘Sing’ ontmoet de ‘Swing’ Zo divers als de leden, zo divers is de muziek; een goede mix van popstijlen: swing, rock, rustig, ballads, disco en musical. Het maakt niet uit wat ze zingen. Voorop staat dat ze samen hard werken aan een mooie sound, samen plezier hebben én het publiek een leuke avond bezorgen!

Live in De Kuip is op 14 maart 2020 en begint om 20.00 uur. De deuren gaan om 19.30 uur open. U vindt De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie vindt u via de website www.de-kuip.nl