Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Mama Café Ulebelt vanaf woensdag 16 september

 

Mama Café Ulebelt

COLMSCHATE – Het Mama Café Ulebelt start vanaf 16 september op woensdagochtend van 9.30-11.30 uur en is de ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders met hun baby’s en peuters op een prachtige locatie in het groen. Een plek waar alle (aanstaande) ouders met hun baby of peuter elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig samen komen. De inloop is gratis, je betaalt alleen je consumptie(s).

De gastvrouwen Anja Beeuwkes en Anna Vehof hebben vanuit hun werkveld ruime ervaring in het werken met zwangeren en (jonge) kinderen. Regelmatig staat het Mama Café in het teken van een thema. Daarvoor worden professionals uitgenodigd om hun kennis en informatie te delen en presentaties te geven over allerlei onderwerpen waar je als ouder mee te maken krijgt. Voor extra activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Tot de herfstvakantie zal tijdens het Mama Café Ulebelt ook de natuurbelevings-speelochtend voor peuters van 2 tot 4 jaar worden gehouden van 9.45 tot 11.00 uur. De kinderboerderij en de natuurspeelplaats De Takkenbende zijn tevens geopend tijdens het Mama Café.