Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Meezingen bij

The Liberation Singers?

Meezingen

COLMSCHATE – The Liberation Singers bestaan uit ongeveer 30 zangers en een eigen combo. Dirigent is Klaas van der Meulen.

The Liberation Singers zingen in verzorgingshuizen, maar ook voor groter publiek, zoals tijdens uitreiking van Koninklijke onderscheidingen in 2013 en 2014, op het Vogeleiland en in de muziekkoepel Nering Bögel op het Worpplantsoen.

Het repertoire van The Liberation Singers omvat meer dan vijf decennia popmuziek, van “We’ll meet again” van Vera Lynn via “He’s not heavy, he’s my brother” van The Hollies tot “Unwritten” van Natasha Beddingfield.

Het koor treedt op vanaf de vierde week van april t/m half mei.

 

70 Jaar bevrijdingsconcert

In 2015 is het 70 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd van de Duitse bezetting. Speciaal daarom verzorgen The Liberation Singers op 5 mei 2015 vanaf 14.30 uur in de Ichtuskerk in Colmschate samen met blaaskwintet Oostenwind, (fluit, klarinet, hobo, hoorn en fagot) een bevrijdingsconcert. Tijdens dit concert worden er nummers gezongen die passen bij het thema “Oorlog en vrede, bevrijding en hoop”. De toegang is gratis.

Als u belangstelling hebt om mee te zingen kunt u zich aanmelden via het contactformulier op www.spkc.nl Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.