Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nationale Tuinweek 2015:

“Water in de Tuin”

COLMSCHATE – Groei&Bloei wil tuinieren zoveel mogelijk stimuleren. Het  is leuk zelf te zaaien en daaruit plantjes te zien groeien. Het is leerzaam door te letten op de verschillen tussen de planten. Daarnaast kun je je eigen groenten en fruit kweken. Bovendien draagt het bij aan een beter leefmilieu. Kortom, het is voor jong en oud een gezonde bezigheid.

Om dit te onderstrepen organiseert G&B dit jaar voor de tweede keer de Nationale Tuinweek. Deze wordt van 13 t/m 20 juni gehouden. Deze keer met het thema Water, belangrijk voor alles wat groeit en bloeit en voor de mens zelf

Ook de afdeling Deventer e.o. verzorgt in deze week een aantal activiteiten waarbij op een tweetal dagen het thema Water centraal zal staan.

Op woensdagavond 17 juni bent u van harte welkom op het terrein van Hoveniersbedrijf de Colm waar enkele gespecialiseerde bedrijven  demonstraties en presentaties verzorgen over alles wat met water in de tuin te maken heeft. Ook zijn voor adviezen een “vijverdokter” en een ontwerpstudio aanwezig.

De dag erna, op 18 juni, kunt u ’s avonds enkele tuinen, die water in hun tuin verwerkt hebben, bezoeken.

Het volledige programma met tijden staat op www.deventer.groei.nl