Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oogstfeest Ulebelt zeldzaam mooi op 18 september

oogstfeest-ulebelt

COLMSCHATE – De Ulebelt houdt, in samenwerking met Zeldzaam Mooi, op zondag 18 september 2016 van 12.00 – 17.00 uur het jaarlijkse Oogstfeest, een bruisend en feestelijk evenement! Lokale voedselproducenten zijn aanwezig met prachtige streekproducten (wijn, worst, jam, mosterd) en verder is er muziek, zijn er verschillende kinderactiviteiten zoals schminken en broodjesbakken. Er zijn diverse workshops en demonstraties. Er is natuurlijk allerlei lekkers te eten en te drinken, uit de buurt!

Ruim 25 standhouders presenteren er hun waren en diensten, variërend van lekkere biologische poffertjes en Turkse hapjes tot Tarotkaarten leggen, schapenwollen producten en Veluwse stoofpotjes. De Sallands Toerismekraam staat er natuurlijk weer, net als Wij Deventer, IVN en de imkervereniging. De Heeren Scheersalon uit Deventer creëert een ontspannen plekje voor mannen, waar mannen plaats kunnen nemen in de stoel om zich ter plekke te laten scheren door Remco van de Heeren Scheersalon. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Frans van de Kamp komt mega-bellenblaas demonstraties geven de gehele dag voor kinderen. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Het Oogstfeest is dit jaar anders van opzet dan voorgaande jaren. Deze keer heeft de Ulebelt samenwerking gezocht met Zeldzaam Mooi, dat een groot deel van de organisatie voor haar rekening nam. De toegang van het Oogstfeest is gratis.

Meer informatie: www.ulebelt.nl