Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oud Papier Actie van Eendracht

COLMSCHATE – Zaterdag 29 augustus wordt er weer oud papier opgehaald in Deventer Oost en Colmschate, de opbrengst komt ten goede aan muziekvereniging Eendracht uit Colmschate.

In de betreffende wijken zal in de week voorafgaand aan de actie een flyer verspreid worden.

Vanaf 8.45 uur ’s morgens haalt een aantal leden, met behulp van vuilniswagens van Circulus, het oud papier op. Het papier dient gebundeld aan de straat te worden gezet.

De opbrengst van deze papieractie komt ten goede aan de kas van de vereniging en wordt gebruikt voor bijvoorbeeld muziek en nieuwe instrumenten

Muziekvereniging Eendracht bestaat uit verschillende orkesten, het opleidingsorkest, het harmonieorkest en Het Stijlorkest. De muziekvereniging geeft diverse concerten per jaar. Op 24 oktober verzorgt het Stijlorkest een gezellige avond met muziek in gemeenschapshuis de Kuip en met Kerst is een groots concert gepland op 12 december met onder andere de Harmonie, Mannenkoor op Koers en vele gastmuzikanten.

Het Harmonieorkest repeteert elke maandagavond vanaf 19.30 uur in het gebouw van SV Helios aan de Corrie Tendeloostraat 4 in Colmschate. Het Stijlorkest repeteert ongeveer eens in de drie weken op vrijdag in buurthuis de Kuip. Ook voor muziekles kun je bij de vereniging terecht. Vind je het leuk om muziek te maken, kom dan gerust vrijblijvend langs om een keer kennis te maken.

Meer informatie over de vereniging, optredens en Oud Papier Actie is te vinden op www.eendracht-colmschate.nl