Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oud Papier Actie van Eendracht

COLMSCHATE – Zaterdag 28 maart wordt er oud papier opgehaald in Deventer Oost en Colmschate, de opbrengst komt ten goede aan muziekvereniging Eendracht uit Colmschate.

In de betreffende wijken zal in de week voorafgaand aan de actie een flyer verspreid worden.

Vanaf 8.45 uur ’s morgens haalt een aantal leden, met behulp van vuilniswagens van Circulus, het oud papier op. Het papier dient gebundeld aan de straat te worden gezet.

Muziekvereniging Eendracht bestaat uit verschillende orkesten, het opleidingsorkest, het harmonieorkest en Het Stijlorkest. De muziekvereniging geeft diverse concerten per jaar. Op zaterdag 28 maart is er om 19.30 ’s avonds een concert in de Kuip om het 90 jarig bestaan te vieren. Van harte welkom! De eerstvolgende optredens zijn met de dodenherdenking in het centrum en met de avond4daagse tijdens de laatste dag in de muziekkoepel op de Worp. Het Stijlorkest speelt op 30 mei op de Lentemarkt op winkelcentrum de Flora.

De opbrengst van deze papieractie komt ten goede aan de kas van de vereniging en wordt gebruikt voor bijvoorbeeld muziek en nieuwe instrumenten.

Het Harmonieorkest repeteert elke maandagavond vanaf 19.30 in het gebouw van SV Helios aan de Corrie Tendeloostraat 4 in Colmschate. Het Stijlorkest repeteert ongeveer eens in de drie weken op vrijdag in buurthuis de Kuip. Ook voor muziekles kun je bij de vereniging terecht. Vind je het leuk om muziek te maken, kom dan gerust vrijblijvend langs om een keer kennis te maken.

Meer informatie over Eendracht, optredens en Oud Papier Actie is te vinden op www.eendracht-colmschate.nl