Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Pets&Co Zanting

COLMSCHATE – Pets&Co Zanting is de eerste winkel die in juni vorig jaar heropende na een ingrijpende verbouwing. Zij zijn nu gevestigd op de markante hoek, direct bij de ingang van het winkelcentrum aan de ruime parkeerplaats. In deze vernieuwde winkel is er nog meer ruimte gekomen voor de vogels, hamsters, konijnen en vissen. Want de levende have is waar het in deze winkel echt om draait.Door de jarenlange ervaring zijn de medewerkers specialist op het gebied van honden- en kattenvoeding en Pets&Co Zanting heeft dan ook een modern assortiment om (bijna) alle voeding gerelateerde problemen te verhelpen, maar ook in gedrag en opvoeding kunnen zij uitstekend adviseren. Door scholing en persoonlijke interesse is er ook veel kennis en informatie over vogels en aquarium. Kortom: een echte speciaalzaak voor uw huisdier.

Bij Pets&Co Zanting kunt u ook de nageltjes van uw dier laten knippen en iedere laatste dinsdag van de maand is de dierenarts aanwezig om voordelig uw hond of kat te laten enten of chippen.

Ook goed om te weten: sinds kort zijn de openingstijden wederom verruimd. U kunt nu op de vrijdagavond tot 21.00 uur bij Pets&Co Zanting terecht, maar ook iedere zondag is de winkel open. ‘s Zondags is Pets&Co Zanting geopend van 12.00 – 17.00 uur.

U verwacht dit misschien niet direct in een winkel vol dierenliefde, maar Stephan Zanting is gediplomeerd ongediertebestrijder, dus ook voor overlast van ratten, muizen en vlooien kunt u bij Pets&Co Zanting terecht.