Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Positief opvoeden kun je leren

COLMSCHATE – Het CJG Deventer geeft in samenwerking met Wijkwinkel Deventer lezingen over Positief opvoeden voor ouders van kinderen van 1 tot 12 jaar. Positief opvoeden gaat uit van de visie van Triple P en biedt via lezingen inzicht in onderwerpen als ‘de kracht van positief opvoeden’, ‘zelfvertrouwen en zelfredzaamheid’ en ‘veerkracht bij kinderen bevorderen’. De lezingen vinden plaats op drie donderdagavonden: 29 oktober, 5 en 12 november 2015.Twijfel je wel eens over de juiste houding tegenover je kind? Vraag je je soms af of je anders had moeten reageren? De lezingen van het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin) Deventer bieden handvatten voor positief opvoeden. Door kinderen op een positieve manier te ondersteunen worden ze gestimuleerd in hun ontwikkeling. Tegelijk verbetert de sfeer in huis waardoor opvoeders en  kinderen beter in hun vel zitten.
De lezingen worden gegeven door twee professionals: jeugdmaatschappelijk werker van GGD IJsselland Jacqueline Lubberts en Marieke Kuipers, jeugdwerker bij Raster.

Meer weten over positief opvoeden?
Kijk op de websites van www.cjgdeventer.nl voor de lezingen in Deventer en informatie over positief opvoeden op www.positiefopvoeden.nl

 

Praktische informatie

Donderdagen: 29 oktober, 5 en 12 november, 19.30 – 21.30 uur.
Wijkwinkel Colmschate, Flora 259 Colmschate.
Toegang: gratis.
Informatie en aanmelden: aanmeldingtriplep@pactum.org