Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Profiteer nu van de subsidie op duurzame energie

COLMSCHATE – SOLARD is een aanbieder van complete zonne-energiesystemen aan particulieren en bedrijven. U kunt er terecht voor zonnepaneelinstallaties, maar ook voor andere energieopwekkende en duurzame systemen, zoals pelletkachels en LED verlichting.

Zij regelen de btw teruggave op zonnepanelen voor particulieren

Wanneer u zonnepanelen koopt, kunt u de btw (21%) op de aanschaf van de installatie terugvragen bij de belastingdienst. SOLARD kan het hele traject van de btw teruggave zonnepanelen voor u uit handen nemen. Dit doen zij nu tijdelijk volledig gratis.

 

MKB en agrarische bedrijven

Door stijgende energieprijzen wordt het voor bedrijven aantrekkelijker om onafhankelijk te zijn van vaste energieleveranciers. Er zijn op dit moment verschillende regelingen. Aan de ene kant vallen zonnepanelen binnen de Energie Investeringsaftrek (EIA), waarmee je een groot deel van de kosten kunt aftrekken van je winst. Aan de andere kant kan de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) zeer interessant zijn voor ondernemers. De overheid stimuleert hiermee het gebruik van duurzame energie.

We gaan langzaamaan weer richting de lente. Dat betekent meer zonuren en dus: meer rendement voor zonnepanelen. Particulieren of ondernemers die benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor hun woning of bedrijf of meer willen weten over subsidies en fiscale regelingen kunnen aankloppen bij SOLARD voor advies. Zij hebben vele mooie referenties die zij u graag laten zien! www.solard.nl