Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Rommelmarkt Ichtuskerk, Colmschate

COLMSCHATE – De Ichtuskerk aan de Holterweg 106 in is op zaterdag 16 september het terrein voor een rommelmarkt, marktplaats, rad van avontuur, een markt met boeken en speelgoed en een sponsorloop.Die dag kunnen er nog loten worden gekocht met als hoofdprijs een hotelovernachting met ontbijt voor twee personen! Trekking loten om ca. 16.00 uur.

Verder is er van alles te eten en te drinken.

De opbrengst van deze dag is bestemd voor de volgende doelen:

– Stichting Don Bosco Deventer http://www.donboscodeventer.nl In de geest van Don Bosco, het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten op het gebied van jeugd, jongeren en jongvolwassenen in Deventer en omgeving.

– Stichting Circle of Life is een non-profit organisatie die projecten in het buitenland opzet en begeleidt. Sinds 2007 ondersteunt stichting Circle of Life project ‘El Eden’. Samen met de bewoners van het bergdorp El Eden in Honduras (Centraal Amerika) is project El Eden ontstaan. Een project dat de gezondheidszorg van de mensen uit de omgeving van het bergdorp El Eden wil verbeteren. Door de bouw van de kliniek ‘Dios con Nosotros’ moet gezondheidszorg bereikbaar en betaalbaar worden, ook voor de allerarmsten.

– Opknappen en aankleding van de Ichtuskerk.

De PGCS-dag met rommelmarkt is op zaterdag 16 september tussen 10.00 en 16.00 uur in en om de Ichtuskerk aan de Holterweg 106 in Colmschate.