Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sfeervolle kerstmarkt in teken van ontmoeting

Sfeervolle kerstmarkt

COLMSCHATE – Zo vlak voor de kerstdagen is er op zaterdag 12 december van 13.30-17.00 uur een sfeervolle kleinschalige kerstmarkt op het erf van de Ulebelt. Buurtbewoners van de Vijfhoek, bewoners en deelnemers van dagbesteding van verschillende zorginstellingen uit Deventer en omgeving doen mee. De markt staat in het teken van ontmoetingen: met onder meer Potje van Otje, Philadelphia, Atelier de Fermerie, Leger des Heils woonvorm Eefde, Stichting JP van den Bent, RIBW Overijssel en de Ulebelt (deelnemers dagbesteding en vrijwilligers).

Op de kerstmarkt zijn onder meer te ontdekken: zelfgemaakte cadeautjes, vogelvoercupcakes, workshops, muziek van doedelzakspelers en een kinderkoor. Het is gezellig bijkletsen rond vuurkorven met marshmellows, chocolademelk en Glühwein. Bij goed weer rijdt de ponywagen. De opbrengsten van de kerstmarkt komen ten bate van de verschillende projecten. U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur! Jopie Korteland van Dagbestedingsproject van De Ulebelt stelt: “Voor de kinderen en vrijwilligers van deze dagbestedingsprojecten is het een leuke uitdaging om zo’n kleinschalige verkoop uit te voeren. Ze hebben er veel zin in!”

Het is dit jaar voor de eerste keer dat de dag- en zorgprojecten gezamenlijk optrekken bij de organisatie van deze kerstmarkt. Ze hopen veel wijkbewoners en andere Deventenaren te ontmoeten op deze middag!