Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Slender You Colmschate

open dag ten gunste van Reumafonds

COLMSCHATE – Op vrijdag 2 oktober van 08.00 uur tot 15.00 uur houdt Slender You Colmschate in Deventer een open dag. Slenderen op deze dag is € 7,50 voor een uur als bijdrage in de collectebus van het Reumafonds.In de salon te Colmschate (Snipperling) kan iedereen op deze dag vrijblijvend binnen lopen voor informatie en met eigen ogen de Slender You banken bekijken.

Slender You concentreert zich op versterking en versoepeling van de spieren in vele houdingen verdeeld over zes bewegingsbanken. Als u een dieet volgt om af te vallen dan heeft slenderen hier een positief effect bij, u verliest centimeters en u komt strakker in uw vel te zitten dus een beter figuur.

Slender You is bij uitstek ook geschikt voor mensen met medische klachten, zoals bijvoorbeeld reuma, artritis, fibromyalgie en spieraandoeningen om op een verantwoorde en veilige wijze aan hun conditie te werken. Er is namelijk geen druk op spieren en gewrichten. Voor een grote groep mensen met deze klachten verlicht slenderen ook de pijn. Een uurtje slenderen geeft ook een lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Wanneer: vrijdag 2 oktober 2015.

Geopend: 08.00 – 15.00 uur.

Waar: Slender You Colmschate, Lammersweg 8, 7418 GB Deventer. Tel. 07570-658000.

Het Reumafonds is al meer dan 85 jaar dé fondsenwerver voor de reumabestrijding in Nederland. Kijk op www.reumafonds.nl In Nederland hebben bijna 2 miljoen Nederlanders een vorm van reuma.