Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Spain – Deventer Jazz Orkest ‘Live in De Kuip’

COLMSCHATE – De leukste bigband van Deventer, het Deventer Jazz Orkest, speelt op vrijdag 5 april 2019 om 20.30 uur een voorjaarsconcert in Gemeenschapshuis De Kuip. Het is het eerste concert in de reeks ‘Live in de Kuip’.De titel verwijst naar een nummer van Chick Corea, dat die avond gespeeld zal worden. Op het repertoire van vrijdagavond prijken verder een aantal aanstekelijke jazz en Latin nummers die voor veel luisterplezier zorgen.

Het Deventer Jazz Orkest bestaat uit jazzliefhebbers van 18 tot 74 jaar en speelt repertoire uit het American Songbook met af en toe uitstapjes naar blues en pop. De bijna 20 muzikanten worden geleid door dirigent Edwin Neuteboom Spijker en vocaal ondersteund door de talentvolle Laura van Nijendaal. Het Deventer Jazz Orkest onderscheidt zich door een aanstekelijk informeel enthousiasme waarbij het speelplezier voorop staat. De wekelijkse repetities leiden tot regelmatige optredens voor instellingen of op feesten en festivals.

De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b. De deuren gaan om 20.00 uur open. Een kaartje kost € 7,50 en is aan de deur te verkrijgen. Meer informatie via websites www.deventerjazzorkest.nl en www.de-kuip.nl