Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sporten met een doel bij Curves

COLMSCHATE – Kom in beweging en maak het verschil voor jezelf én voor een goed doel. Oktober staat bij Curves in het teken van goede doelen. Er wordt geld ingezameld voor Pink Ribbon, Make a Wish en de Hartstichting.Deze doelen zetten zich dagelijks onder andere in voor het versterken van vrouwen, net als Curves. Curves helpt vrouwen op weg naar een gezonde levensstijl en dat doen ze aan de hand van de volgende drie pijlers:

 

Fitness

Sporten bij Curves hoeft niet lang te duren. Bij Curves krijg je een totale lichaamsworkout. Een snelle gevarieerde training, gericht op zowel kracht als uithoudingsvermogen. In slechts 30 minuten verbrand je tot wel 500 kilocalorieën!

 

Voeding

Een gezond en makkelijk te volgen voedingsprogramma om de stofwisseling te verhogen en vet te verbranden. Curves beschikt over praktische menu’s, geschikt voor het hele gezin.

 

Begeleiding

Iemand die jou kent, weet wat je beweegreden is, je ondersteunt en motiveert; dat staat centraal in de begeleiding van Curves. Iedere workout wordt persoonlijk begeleid door jouw Curves Coach.

 

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of steviger in je vel wilt zitten, Curves en haar specialistes staan altijd voor je klaar! Dus wil jij jezelf én een goed doel helpen? Wordt dan nu gratis lid en doneer € 25,- aan het goede doel.

Kom langs of maak een afspraak voor een gratis rondleiding:

Curves Deventer Oost (de Scheg), Piet van Donkplein 1 te Deventer 0570-517074.

Curves Deventer Centrum (de Heuvel), Diepenveenseweg 159 te Deventer 0570-210277.