Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ster worden in het kerstconcert van harmonieorkest Eendracht?

ster-worden-in-het-kerstconcert

COLMSCHATE – Harmonieorkest Eendracht zoekt enthousiaste muzikanten voor een unieke kerstbeleving: Stel je eens voor ….. een andere Kerst. Wil jij deel uitmaken van het hart van dit concert en plaatsnemen in het orkest van Eendracht? Meld je dan snel aan, zodat je plaats verzekerd is.

De kerstconcerten van harmonieorkest Eendracht zijn succesvol. En toch gaan ze dit jaar iets nieuws doen. Met iedereen die mee wil doen wordt een ‘interactieve Kerst’ gemaakt. Eendracht is een harmonieorkest met 35 muzikanten. Zo’n orkest bestaat uit koper- en houtblazers, maar ook andere instrumenten zijn welkom. Eendracht zoekt muzikanten op alle niveaus. Samen met jou kijken ze naar jouw rol in het kerstevent van Deventer.

‘Stel je eens voor ….. een andere Kerst’ vindt plaats op 21 december in het Titus Brandsmahuis te Colmschate. Een tipje van de sluier: Eendracht speelt Imagine van John Lennon, maar ook Halleluja, Omarm Me van Bløf en natuurlijk de bekende kerstnummers waarbij het publiek uitgenodigd wordt om mee te zingen. Ook het kinderkoor The Youngest Voices krijgt een belangrijke rol in dit kerstproject.

Lijkt het je leuk of wil je gewoon een keer sfeer proeven, meld je dan aan via de website of kom op maandagavond op de repetitie in de kantine van Voetbalvereniging Helios (Corrie Tendeloostraat), de repetitie start om 19:30 uur. Voor meer informatie: www.eendracht-colmschate.nl