Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘That’s life’

Deventer Jazz Orkest live in de Kuip

COLMSCHATE – De leukste bigband van Deventer, het Deventer Jazz Orkest, speelt op vrijdag 16 januari 2015 om 20.30 uur zijn jaarlijkse nieuwjaarsconcert in de Kuip, Bloemensdalsweg 1b te Colmschate.

Het titelnummer verwijst naar de personeelsbezettingen die de band het afgelopen jaar soms noodgedwongen heeft moeten ondergaan, maar het orkest niet bij de pakken hebben laten zitten. Op het repertoire van vrijdagavond staan ook ‘Wave’ en een knallend arrangement van ‘Sesamstraat’.

Het Deventer Jazz Orkest bestaat uit jazzliefhebbers van 18 tot 74 jaar en speelt repertoire uit het American Songbook, met af en toe uitstapjes naar blues en pop. De ruim 20 muzikanten worden vocaal ondersteund door de talentvolle Laura van Nijendaal en geleid door dirigent Edwin Neuteboom Spijker.

Het Deventer Jazz Orkest onderscheidt zich door een aanstekelijk informeel enthousiasme waarbij het speelplezier voorop staat. De wekelijkse repetities leiden tot regelmatige optredens voor instellingen of op feesten en festivals. In 2014 heeft de bigband onder andere opgetreden op het Vogeleiland en op Cultuurpodium Houtmaat te Hengelo.

De toegangsprijs tot het nieuwjaarsconcert is 5 euro.

Voor meer informatie: 0570 655 035 | www.deventerjazzorkest.nl

2015 That's life!