Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Theatervoorstelling ‘Oorlog, offers & Gewin’ in De Kuip

COLMSCHATE – Op zondagmiddag 22 maart 2020 is de theatervoorstelling ‘Oorlog, offers & Gewin’ te zien in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. De voorstelling wordt opgevoerd door toneelvereniging O.C.H. uit Holten en staat in het teken van 75 jaar vrijheid.Zij spelen, in het kader van hun 75-jarige jubileum en onze 75-jarige bevrijding het toneelstuk ‘Oorlog, offers & gewin’; het stuk werd geschreven door Ben van Eysselsteijn en bewerkt door Susan Bronsvoort en Jolanda Ulfman. Het is een veelzeggende titel van een verhaal dat u meeneemt door de oorlog heen; van bezetting tot bevrijding.

Deze voorstelling is in het kader van De Kuip viert 75 jaar vrijheid. Hiermee viert De Kuip in Colmschate de bevrijding van Colmschate en Nederland. Dit gebeurt met een aantal activiteiten. Later op 18 april is er Live in De Kuip de bevrijdingseditie met o.a. The Liberation Singers en op zondag 19 april Colmschate in Beeld III 75 jaar vrijheid met fietstocht langs oorlogsmonumenten, lezingen en expositie in De Kuip en meer.

De voorstelling ‘Oorlog, offers & gewin’ begint om 14.30 uur in De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. De deuren gaan om 14.00 uur open. Meer informatie vindt u op www.de-kuip.nl/75jaarvrijheid