UniCom Oost:

onderhoud voor elke ondergrond

COLMSCHATE/LETTELE/HAARLE – UniCom Oost is al meer dan zestig jaar actief als dienstverlener in:
• Tuin- & Park machines van particulier tot professioneel.
• Loonwerk.
• Grondverzet/grondwerk/bestrating.
• Kunstgrasveld onderhoud.
• Groen/haag knippen/mulchen/onkruidbestrijding.
• Mechanisatie: verkoop van tractoren en landbouwmachines.
• Asbestsanering.Met 65 werknemers is het bedrijf werkzaam voor een flink aantal opdrachtgevers en particulieren, vooral in Oost-Nederland. UniCom Oost heeft vestigingen in Colmschate (Deventer), Lettele en Haarle. Vanuit de vestiging in Colmschate wordt een uitgebreid assortiment tuin- en parkmachines verkocht.

Er zijn machines te koop en te huur voor alle tuinklussen. Als dealer van diverse grote merken zoals Husqvarna, Makita, Lumag, Briggs and Stratton en Kranzle is UniCom Oost in staat om iedereen een passende machine aan te bieden. Ook heel interessant momenteel is de populaire Husqvarna Automower die het gras zelf maait of de accutuingereedschappen die zowel door professionals als particulieren in groten getale worden gebruikt. Ook kunt u bij UniCom Oost terecht voor reparaties en onderhoud van alle merken.

 

Kunstgras

UniCom Oost is er voor iedereen. Zo kunnen ook sportverenigingen gebruik maken van de diensten van UniCom Oost. Veel sportclubs hebben de overstap gemaakt van gras naar kunstgras. Kunstgras is inderdaad ideaal, maar het heeft zeker ook onderhoud nodig, zodat het veld goed bespeelbaar blijft. Het is belangrijk dat de infill, het materiaal dat tussen de kunststofvezels wordt gestrooid, schoon en los blijft voor een goede veerkracht en doorlating van het veld. UniCom Oost doet gewoonlijk het jaarlijks onderhoud, terwijl de vereniging zelf vaak het wekelijks onderhoud voor zijn rekening neemt. Naast kunstgrasvelden verzorgen zij ook het onderhoud van veel tennisbanen. Deze banen zijn vaak opgebouwd uit diverse lagen, die door de machines gereinigd en waterdoorlatend worden gemaakt.

 

UniCom Oost is gevestigd aan Holterweg 112 te Deventer, Ten Havesweg 1 te Lettele en Molenweg 8A te Haarle. Tel. 0570-503800. Voor meer informatie: www.unicomoost.nl