Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Veelzijdig Eendracht

op zaterdag 28 maart

in De Kuip

Van Bach tot UB40!

Van Bach tot UB40 1

COLMSCHATE -In 2015 viert muziekvereniging Eendracht uit Colmschate dat ze 90 jaar na haar oprichting op 1 maart 1925 nog steeds een bloeiende vereniging is. Dit wordt gevierd met vele festiviteiten, waaronder een groots concert op 28 maart in de sporthal van Gemeenschapshuis De Kuip.

Tijdens dit concert zullen alle leden van jong tot oud, van hip tot klassiek optreden: de jongste leerlingen op de blokfluit, het opleidingsorkest, het harmonieorkest en Het Stijlorkest. Het belooft een waar muzikaal spektakel te worden met veel herkenbare muziek en een zeer gevarieerd programma. Een oude mars, een dromerig Schots wijsje, een hippe improvisatie, met z’n allen of solo, het zit allemaal in het programma.

Van Bach tot UB40 2

De muzikanten worden daarbij bijgestaan door andere artiesten: zangeres Lisanne van de Sande, Jan Flierman & Geertje Zwarts op doedelzak en dansgroep Try You Wings. Na afloop is er nog een knallende after party met de A’jemetzetweeënband. Muziek van Toen en Nu!

Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is vanwege de verjaardag van de vereniging gratis. U bent van harte welkom!

Meer informatie kunt u vinden op www.eendracht-colmschate.nl