Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Vinylparty in Gemeenschapshuis De Kuip

COLMSCHATE – Op zaterdagavond 5 oktober 2019 is er in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate een vinylparty. Een ouderwets gezellige avond compleet uit je dak gaan op muziek gedraaid vanaf vinyl. Haal die glitterjurk of zilveren pak maar uit de kast, trek de snelle dansschoenen maar aan.De vinylparty is een onderdeel van Live in De Kuip, meer live muziek in de foyer van De Kuip. Dit keer geen muzikanten, maar DJ’s John en Arend die swingende hits draaien. Vanaf 20.30 tot 00.30 uur gaan de voetjes van de vloer en kan er gedanst, gesprongen, gelachen en maf gedaan worden op muziek uit de jaren 60, 70, 80 en een beetje 90, die uitsluitend vanaf vinyl afgespeeld wordt!

Een beperkt aantal kaarten is verkrijgbaar aan de bar in De Kuip en via de DJ’s. De kaarten kosten € 7,50 inclusief één consumptie. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie via www.de-kuip.nl of 0570-651410.