Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voortaan ook op zaterdag

dieren aaien

Voortaan ook op zaterdag

COLMSCHATE –  Vanaf 1 juni wijzigt de Ulebelt haar openingstijden op verzoek van veel bezoekers. Voortaan is de Kinderboerderij ook op zaterdagmiddag open van 13.00-17.00 uur. De dierverzorgers hebben hun rooster zo weten te plooien, dat zij voor de zaterdagmiddagen bezetting kunnen garanderen.

Dat betekent dat de geitenweide open is, de konijnenknuffel, in de stal kunnen kinderen bij de cavia’s komen en het erf met de kippenhokken is open. Dit geldt helaas nog niet voor het terras van de Kikkerkeet, hiervoor zoekt de Ulebelt nog versterking van het team vrijwilligers dat de Kikkerkeet draait.

 

Openingstijden

De wens om op zaterdag open te gaan bleek al langer bij veel bezoekers te leven. Tot nu toe was het lastig om de bemensing op de boerderij zo te organiseren dat men kan garanderen elke zaterdagmiddag open te zijn. De Ulebelt is blij dat het gelukt is. “Consequentie is wel dat we op maandagmiddag gesloten zijn voor publiek, maar dit is een van de minst drukke dagen op het terrein. En de beide natuurspeelplekken en de natuurtuinen zijn dan wel open!” aldus directeur Kor Braams van de Ulebelt. De nieuwe openingstijden sluiten aan bij het voortdurend willen vernieuwen en verbeteren van de diensten. Zo probeert de Ulebelt ook een mooie donatie binnen te slepen van Univé, om nieuwe elementen op haar terrein mee te bekostigen. Publiek kan hiervoor nog stemmen via www.stichtingvoorelkaar.nl/deventer