Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wandelgroep Colmschate 15 jaar

Wandelgroep Colmschate

COLMSCHATE – De Wandelgroep Colmschate is in november 1998 opgericht en bestaat dus al 15 jaar.

De wandelgroep heeft ca. 100 leden, is aangesloten bij de KNBLO en de leus is: vrijheid blijheid; niets moet, alles mag. Er is geen eigen clubgebouw. Om gezamenlijk naar een wandeltocht te gaan, verzamelt men bij Sport 2000/Buitink op winkelcentrum Flora-Colmschate. Dit is echter géén verplichting. Er is een website waarop nieuwtjes en foto’s worden getoond en vragen en berichtjes kunnen worden geplaatst in het gastenboek, www.wandelgroepcolmschate.nl en een Facebookpagina met dezelfde naam.

De contributie is € 28,- per jaar en dat is zelfs iets goedkoper dan u zou betalen voor een bondslidmaatschap bij KNBLO (€ 28,50). Er wordt voor u ca. € 10,- afgedragen aan de KNBLO en u heeft dezelfde faciliteiten, n.l.:

– ledenpas met voordeel bij KNBLO-NL wandeltochten, zoals € 5,- korting op Vierdaagse Nijmegen;

– wandelsportmagazine 5 keer per jaar;

– jaargids Landelijk Wandelprogramma met alle wandeltochten in Nederland op een rij;

– diverse (korting)acties.

Maar het is eigenlijk alleen maar leuker en gezelliger om lid te zijn van de wandelgroep, met als extra voordeel:

– het clubblad Voetsporen, verschijnt 5x per jaar, met verslagen van wandeltochten en divers ander nieuws;

– een verkorte agenda voor wandelingen uit het landelijk wandelprogramma, met een mogelijkheid van carpoolen naar de start van een tocht;

– een jaarlijkse busreis (eigen bijdrage € 10,-) buiten de regio/niet in de directe omgeving, voor een anders dan andere wandeltocht;

– een jaarlijkse feestavond, om iedereen eens anders te ontmoeten dan in wandeltenue.

Er wordt per jaar een eigen tocht gehouden, waarbij men hoopt op een deelname van ca. 450 tot 600 wandelaars in één weekend. Ook is er  minimaal 1x per maand een z.g. gezelligheidstocht. Dit is een tocht uitgezet door een lid van de wandelgroep, maar zonder pijlen. Er wordt gewandeld met een groep van ca. 25 deelnemers, een afstand van ca. 15 km. De gezelligheid staat bij zo’n tocht voorop. Er is een koffiestop halverwege; dit kan zijn in een restaurantje, een sportkantine of een mobiele koffiestop. (= een vrijwilliger staat met koffie onderweg te wachten.)

Voor nog meer info raadpleeg onze website, of bel met voorzitter, Mariët Pieters, 0570 655475; penningmeester René Vreeling, 06 22944199, secretaris Tonnie Karrenbeld, 0570 630727 of algemeen bestuurslid Els de Vos, 0570 653062.