Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Waroeng Indomas bestaat 30 jaar

COLMSCHATE – Het is 1985. Op de Zwaluwenburg in Colmschate opent een klein winkeltje zijn deuren. Een ‘toko’ genaamd Waroeng Indomas, oftewel de ‘winkel van het Indische mannetje’ of de ‘winkel van Indisch goud’. Twee veelomvattende titels, waar ieder zijn eigen interpretatie aan kan geven.

Wat toen begon als hobby is nu in 2015 een gerenommeerde toko in het winkelhart van Colmschate en een begrip in Noordoost Nederland. Klanten komen van heinde en verre voor het ruime assortiment. Wat Indonesisch georiënteerd begon, heeft zich in de loop der jaren uitgebreid naar geheel Azië en Zuid-Amerika. Daarnaast heeft Indomas een groot assortiment van gezonde verantwoorde voedingsmiddelen zonder kunstmatige toevoegingen. De klant kan ook bij Indomas terecht voor levensmiddelen voor een aangepast dieet, bijvoorbeeld glutenvrij.

Het is niet alleen bij voeding gebleven, het assortiment werd flink uitgebreid met diverse lifestyle artikelen, zoals wierook.

Op 1 mei 2015 bestaat ‘Waroeng Indomas’, nu beter bekent als ‘Indomas’, 30 jaar! Het Indische mannetje is er nog steeds en heeft een winkel van goud.

Familie, vrienden en klanten worden bedankt voor deze mooie jaren, die zij samen met Waroeng Indomas hebben belopen.

In het weekend van 1 mei zal er aandacht worden besteed aan dit heuglijke feit.

Hiermee sluit de familie Rompas 30 mooie jaren af. Met een hapje en drankje willen zij hun dankbaarheid naar de klanten tonen en het komende decennium inluiden. Iedereen is van harte welkom.