Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Wij zijn er, ook in de vakantieperiode”

Nieuws van het Titus Brandsmahuis

COLMSCHATE – Wie zin heeft in een kopje koffie, een ontmoeting met buurtbewoners, een gezellig gesprek of gewoon een momentje rust, is eens in de veertien dagen op vrijdagochtend van harte welkom in het Titus Brandsmahuis bij het NS-station in Colmschate. Ook in de vakantieperiode staat de deur voor iedereen open. Bij mooi weer is er zelfs een terrasje buiten.

De koffieochtenden, “Bij Titus op de koffie”, zijn elke oneven week op vrijdag van 10.00 – 11.30 uur. De komende maanden op 17 juli, 31 juli, 14 augustus, 28 augustus en 11 september. Informatie: bijtitusopdekoffie@live.nl, of 06-27472504.

Deze ontmoetingen zijn een initiatief van het Titus Brandsmahuis. “Bij Titus op de koffie” is net als het “Donderdagdiner” en “Theater Onbeperkt” een activiteit om als kerk meer zichtbaar te zijn in de wijk, om er te zijn voor de medemens en om ruimte te geven voor ontmoeting en gezelligheid.

Het donderdagdiner dat ook elke 14 dagen in de Titus Brandsmahuis gehouden wordt, gaat ook door in de zomermaanden. Op 16 juli, 30 juli, 13 augustus en 10 september is er gelegenheid om samen met wijkgenoten uit Colmschate gezellig te eten. De maaltijd begint om 18.00 uur en kost € 4,00. Vooraf aanmelden is beslist noodzakelijk en kan vanaf de zondag voorafgaand aan het donderdagdiner. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar donderdagdiner@gmail.com