Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wist je dat ABS Trimmen al jaren hardlooptraining op de Vijfhoek geeft?

COLMSCHATE – Op de donderdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 20.15 uur wordt er door Marcel Koedijk training gegeven. Tijdens deze training wordt onder andere met interval gewerkt. De middellange, lange en langere afstanden komen aan bod. Zo is er voor ieder wat wils.Door differentiatie in de trainingsvormen wordt er rekening gehouden met lopers van verschillende niveaus. Ook de minder ervaren lopers zijn welkom. Het doel van de verschillende trainingsvormen is om het uithoudingsvermogen uit te bouwen, met als resultaat het verhogen van de loopsnelheid.

Trainen in een groep geeft een extra motivatie; je stimuleert, maar leert ook van elkaar. Daarnaast levert het sociale aspect een belangrijk aandeel voor het plezier in het hardlopen.

Doordat je door een door de Atletiek Unie opgeleide trainer wordt begeleid, krijg je de zekerheid dat deze sport op de juiste wijze wordt uitgevoerd.

De groep verzamelt zich en start bij het Milieucentrum op de Vijfhoek in Deventer. Je bent van harte welkom om een paar keer vrijblijvend mee te doen op één van de trainingsavonden.

Voor meer informatie over deze training is Marcel Koedijk bereikbaar op 06-23770767. Meer informatie over de trainingen bij ABS Trimmen vind je op: www.trimmen.absbathmen.nl