Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Workshop creatief met vilt

in De Kuip

Workshop creatief

COLMSCHATE – Na succesvolle eerdere workshops in Gemeenschapshuis De Kuip is er op woensdagmiddag 3 februari 2016 weer een workshop “Creatief met vilt”. De workshop wordt gegeven door Alice van der Meiden. De deelnemers leren dit keer hoe ze sleutelhangers en boekenleggers kunnen maken van vilt.

In november vorig jaar werden er al mooie armbanden gemaakt van vilt en in december sleutelhangers en een kerstboomdecoratie. De aankomende workshop is tijdens de maandelijkse activiteitenmiddag voor de buurt die reeds al een aantal maanden georganiseerd wordt.

De workshop is van 14.00 tot 16.30 uur. Deelname aan de workshop bedraagt € 5,00 per persoon en is inclusief materiaal. I.v.m. aanschaf van materialen is opgeven wel noodzakelijk; dit kan via de website www.de-kuip.nl, info@de-kuip.nl of telefonisch 0570-651410.

In De Kuip is sinds enkele weken ook een “winkel” te vinden. Hier zijn de artikelen te koop die gemaakt worden tijdens de workshops of van diegene die de workshops geven. Tevens kunnen ook mensen uit de buurt hier hun werken verkopen. Dus komt u vast is kijken in De Kuip wat u op 3 februari kunt maken.

Vele mensen maken wekelijks hun gang naar De Kuip middenin het prachtige groene dorp Colmschate. Om te sporten, te vergaderen of te repeteren. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers zorgt er voor dat De Kuip op de kaart blijft staan voor een breed publiek. Zij verzorgen het onderhoud, helpen bij evenementen en maken De Kuip zichtbaar: met activiteiten in en om De Kuip én online. Meer informatie vindt u op www.de-kuip.nl