Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 13 mei: Veldrock 2023 in Colmschate


COLMSCHATE – De tweede editie van Veldrock staat op de planning. De tent staat ook nu weer opgesteld op het evenemententerrein naast de Kuip aan de Bloemendalsweg in Colmschate.

Sanne van den Berg namens de organisatie: “Op zaterdag 13 mei trappen we af met vogelschieten, dit begint vanaf 15.00 uur. Opgeven voor vogelschieten bij de Kuip en ’t Hof van Colmschate. ‘s Middags is er ook veel te doen voor de kinderen, schminken, spelen in de XXL zandbank, dansen op de kinderdisco en springen op het springkussen. De vriendjes van PAW Patrol zijn er ook, ga jij met Chase en Marshall op de foto?”

Om 19.30 uur gaan de deuren open van de tent, om 20.00 uur trapt ‘Kabaal’ (foto onder) af,. De populaire coverband met feest- en rocknummers vanaf de jaren ‘60 tot en met heden. Het thema is ‘volle tenten en lege vaten’.
Later op de avond gaat ‘Høken met de Heinoos’ los. Onder het motto: ‘Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt’ zullen nummers als ‘Lieve Lieveling’, ‘Hard Goan’ en ‘Høken in de tent!’ door de speakers denderen en gaan de bezoekers uiteraard ouderwets Deurdonderen en Daldee-jen met vele bekende Normaal-klassiekers.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan, bestel snel je kaarten op www.veldrock.nl
Prijs in de voorverkoop 10 euro. Aan de deur 12,50 euro, mits nog beschikbaar want: vol is vol!
Volg het nieuws op www.veldrock.nl en op Facebbook.

Voor vragen en sponsoring neem even contact op via
veldrock.colmschate@gmail.com.