Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Aanstaande zondag dansje wagen op Gouwe Ouwe hits in Cultuurhuus Braakhekke?

BATHMEN – Op zondagmiddag 12 maart wordt Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen omgetoverd tot een dancing uit de jaren 60 en spelen De Tijdmachinisten de grootste Gouwe Ouwe hits uit die tijd! En omdat deze muzikale reis door de sixties zo ouderwets gezellig is, doen we dit op 23 april en op 21 mei gewoon nog een keer!


‘Gouwe Ouwe’ is een feest van herkenning. De muzikanten van De Tijdmachinisten kennen hun klassiekers en voelen feilloos aan waar de zaal zin in heeft; van Elvis Presley tot Wim Sonneveld en nog veel meer. Je allereerste elpee, de openingsdans van je huwelijk, het plaatje dat je maar blééf draaien tijdens liefdesverdriet, of dat nummer waar je spontaan kippenvel van kreeg bij dat grandioze concert. Je hoeft de eerste klanken maar te horen en je bent weer terug in dat moment…
Iedereen van rond de 55 en ouder is welkom. Sleep vrienden, familie of buurtgenoten lekker mee of kom alleen. Contact leggen gaat ouderwets makkelijk!
Tijdreis je mee in een decor van ouderwetse lambrisering, oude tafelkleedjes, blikken met zoute sticks en bloemetjes? Gouwe Ouwe, een ouderwets gezellige middag en nostalgie gegarandeerd!

Dé Gouwe ouwe middagen van Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen zijn op zondag 12 maart om 14.30 uur, en op 23 april en 21 mei om 15.30 uur. De entree is € 5,- incl. koffie/thee. Tickets verkrijgbaar via de website (www.cultuurhuusbraakhekke.nl) en bij het infopunt.