Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Battumse Revue telt af naar première


Bathmen – Het is aftellen geblazen voor de Battumse Revue, zaterdag 28 november gaat ‘Noe nog ene, met mekare’ in het Cultuurhuus ’Braakhekke’ in première, een dag waar lang naar toegewerkt en geleefd is. De familie Windbuul en de buren uit de Steege gaan weer doldwaze avonturen tegemoet. Ook zij willen wel eens een echte karmse en ook zullen zij onverwachte gebeurtenissen beleven in een wellnescentrum en genieten van culinaire hoogstandjes. Hoe dat afloopt? Beleef het mee in de veelzijdige voorstelling ‘Noe nog ene, met mekare’.

Het is onze allerlaatste reeks van voorstellingen zegt voorzitter Wim Scholthof, maar wat hebben we een uren gestopt in deze productie! Nog nooit zijn er zoveel manuren gedraaid door de decor- en techniekploeg als voor deze reeks voorstellingen. Een jaar lang werden er meerdere avonden per week creaties uitgedacht, getekend, dan getimmerd, gezaagd en van een verflaag voorzien. Ook de techniekploeg heeft weer alles uit de kast gehaald om spelers, dansers en zangers van het beste te voorzien. ‘Noe nog ene, met mekare’ beloofd dan ook een schitterende voorstelling te worden.
Spelers, zangers, danseressen en de Battumse band Kabaal tellen momenteel de dagen af naar de première waar zij reikhalzend naar uitkijken. Zij hebben er duidelijk heel veel zin in! Dat geldt zeker ook voor de danseressen die in veel kleurrijke outfits op het podium zullen verschijnen. De dames van de kostuumploeg hebben er weer alles aan gedaan om iedereen te voorzien van veel verschillende op maat gemaakte en verrassende kostuums. Nieuwsgierig geworden naar de belevenissen van de bewoners uut de Steege, de mooie zangnummers met de band Kabaal en de dansacts?

Boek snel uw stoel op www.battumserevue.nl of haal kaarten bij het Cultuurhuus in Bathmen en u bent getuige van de slotkapriolen in de Steege. Zorg daj d’r bie bunt en weet waar Bathmen en omstreken over spreekt de volgende weken.