Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijzonder optreden in het Cultuurhuus Braakhekke

Bathmen – Bewoners van Bathmen en omgeving genieten op 12 juli van een persoonlijk optreden van Stichting Diva Dichtbij. Deze stichting verzorgt intieme, muzikale ontmoetingen. Via het optreden wil het Cultuurhuus de bewoners, familieleden en verzorgenden momenten van gezelligheid en geluk bieden. Dat is ook waar Diva Dichtbij voor staat.
De zangers -Diva’s en Divo’s- zingen met oprechte aandacht. Ze zingen niet vanaf een podium, maar letterlijk en figuurlijk ‘dichtbij’. Dat doen ze voornamelijk in de huiskamers en kleine zalen.

De sfeer van een optreden is feestelijk. Tegelijkertijd wordt er bij veel mensen een gevoelige snaar geraakt. Er is aandacht voor herinneringen die terugkomen. Voor pijn, vreugde en verdriet. Vaak kruipen mensen met uit hun schulp en reageren ze verrassend op de zangstem.
Het repertoire van Diva Dichtbij varieert van klassieke liederen, musicalmelodieën en Franse chansons tot Nederlandstalige luisternummers. De liedkeuze wordt aangepast aan de wensen en samenstelling van de groep.

Woensdag 12 juli, 14.30 uur
Cultuurhuus Braakhekke
Bathmen
Entree € 5,00