Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Cabaretier Emiel van der Logt komt met show

Geen Spijt op 22 april naar Bathmen

Door Evert van de Weg
BATHMEN – Emiel van der Logt heeft een aparte carrière. Humor zit er bij de geboren Brabander gewoon vanaf de geboorte in en nadat hij in 2011 meedoet op een open podium wil hij eigenlijk niets anders meer dan mensen op een fijne manier vermaken. In 2014 wint hij een finaleplaats op het befaamde cabaretfestival Cameretten en daarna gaat Emile echt los. Hij wordt cabaretier, stand-up comedian en radiocolumnist. Al gauw gaat hij de Nederlandse podia op met zijn eerste solovoorstelling ‘’Stop met huilen’’ en vervolgens toert hij drie seizoenen de theaters af met zijn programma ‘’Serieus’’. En dan is hij nu bezig met zijn derde show, geheten ‘’Geen Spijt’’.

Die kwam echter wel wat later dan gepland, want corona kwam er tussen. Maar met zijn vrouw en drie dochters besloot hij wat bijzonders van die periode te maken. Emiel verkocht zijn huis en ruilde dat huis in voor een zelfopgelegde quarantaine in een camper. Samen maakten ze een reis van 8 maanden door heel Europa en tijdens die reis maakte Emiel voor een groot deel de voorstelling ‘’Geen Spijt’’.
In de voorstelling vindt je zijn levensfilosofie nadrukkelijk terug.
Emiel: ,,Het leven is toch kort? Dus waarom spijt van dingen die je nooit hebt gedurfd? Of droomde je als kind al van deze moderne slavernij waarin je dankzij je smartphone fulltime bent ingeplugd in een wereldje waarin Instagram, Netflix en Amazon je vertellen hoe je leven er uit zou moeten zien en waarin je langzaam verandert in een volgzame robot die alleen maar consumeert in plaats van te genieten van je korte tijd hier op aarde?”
De politieke incorrectheid, de messcherpe observaties en de vele rake grappen in de voorstelling ‘’Geen Spijt’’ maken dat bezoekers niet snel spijt van dit opmerkelijke avondje cabaret zullen hebben….
De voorstelling vindt plaats op 22 april om 20.30 uur in Cultuurhuus Braakhekke.
Voor verdere informatie en kaartjes naar www.cultuurhuusbraakhekke.nl