Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kaartverkoop Battumse Revue kent vliegende start

Bathmen – De kaartverkoop voor de nieuwste voorstelling van de Battumse Revue kende afgelopen zaterdag een vliegende start. Zowel online als tijdens de actiedag bij Cultuurhuus Braakhekke bleek de belangstelling groot voor de nieuwste en tevens laatste revue getiteld ‘Noe nog ene’.

Vele honderden kaarten vlogen de deur uit. Tijdens de verkoop konden zelfs gratis kaarten gewonnen worden. Voorzitter Wim Scholthof was zichtbaar blij met de enorme toeloop op de site. Hij mocht aan het einde van de eerste verkoopdag meerdere bezoekers blij maken met een gratis entreekaart. De gelukkigen staan vermeld op de site van de revue.
Het belooft weer een hilarische voorstelling te worden met de belevenissen van de families uut de Steege, spetterende dansacts in kleurrijke kostuums en zang met de band Kabaal. Mis het niet, ‘Noe nog ene’.
De actiedag gemist? Geen nood, kaarten zijn online verkrijgbaar en bij het infopunt in Cultuurhuus Braakhekke van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
De première is op 28 oktober om 20.00 uur. En de spotlights gaan ook aan op 3, 4, 10 en 11 november en een matinee op12 november. De seniorenvoorstelling is 28 oktober, aanvang 14.00 uur. Voor deze voorstelling is geen stoelreservering mogelijk.
De Battumse Revue wenst u allen een mooie karmse toe. Ook in de Steege is het straks karmse, maar hoe dat verloopt?

Foto: Van persoonlijke hulp bij het Cultuurhuus werd volop gebruik gemaakt.