Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nog één keer lekker dansen voor de zomer in het Cultuurhuus

Bathmen – Op zondagmiddag 2 juli wordt in het Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen, de laatste keer voor de zomer, muziek uit de jaren 70/80 en gespeeld door De Tijdmachinisten!
‘Gouwe Ouwe’ is een feest van herkenning. De muzikanten van De Tijdmachinisten kennen hun klassiekers en voelen feilloos aan waar de zaal zin in heeft; van Elvis Presley tot Cliff Richard en nog veel meer. Je allereerste elpee, de openingsdans van je huwelijk, het plaatje dat je maar blééf draaien tijdens liefdesverdriet, of dat nummer waar je spontaan kippenvel van kreeg bij dat grandioze concert. Je hoeft de eerste klanken maar te horen en je bent weer terug in dat moment…

Iedereen van rond de 55 en ouder is welkom. Sleep vrienden, familie of buurtgenoten lekker mee of kom alleen. Contact leggen gaat ouderwets makkelijk!
Tijdreis je mee in een decor van ouderwetse tafelkleedjes, blikken met zoute sticks en bloemetjes? Gouwe Ouwe, een ouderwets gezellige middag en nostalgie gegarandeerd!

Dé Gouwe Ouwe middag van Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen is op zondag op 2 juli 15.00 uur. De entree is € 5 incl. koffie/thee. Tickets verkrijgbaar via de website (www.cultuurhuusbraakhekke.nl) en bij het infopunt. Heb je nog de voucher? Dan mag je iemand uitnodigen die gratis met jou mee kan.